MÅNDAG

Helgen har varit helt klart bäst helg som typ alla andra helger, älskarhelger! har ätit pizza, myst med j, kysst j, varit i tropicariet, ätit chips och dipp, druckit coola, slagit j på nhl, gjort de vi är bäst på, sovit, sena nätter osv. Så ja, det var en bra helg. äta bör man annars dör man! Skolan går bra, har små börjat med lite lektioner.. Klassen är en grym klass och vi ska ha grymt roligt nu dom här 3 åren! yeeah. det är verkligen höstväder ute nu, BURRR! så skönt att få ta på sig massor med kläder och speciellt när höst/vinter modet kommer så ska jag shoppa massor massor! älskar kläder+shopping..

amanda är så duktig på lektionerna så just nu har jag inget att behöva plugga på så ska ta på mig träningskläderna och ut och springa. sköntskönt!
imorn börjar vi 09.45 lite små skönt sådär. plus lite håltimme och en bra dag. det kan inte bli bättre.


jag undrar varför det finns avundssjuka människor på jorden?
och folk som är bara ute för att kränka andra..? Säger bara "stackars" er att ni inte har det lika bra som oss andra..
och VÄX UPP! så patetiskt att inte låta andra vara ifred och sköt er själva och skit i andra, snälla.



du kommer aldrig vinna över mig!




j♥

SHOPPING







pengarna kom idag så tog en tripp till staden efter skolan och fick med mig en tunika och en tygväska från monki. apnöjd. vädret suger balle,villhasool! j köpte snyggaste plasma tvn.. vill typ också ha.
torsdag imorn och snart helg, inte så dumt. välkomsfest för oss ettor imorn på skolan med alla tvåor och treor.
imorn kör vi även vårat första test i svenskan.

nu ska jag fortsätta att se på fångarna på fortet. .




TISDAG

andra dagen i skolan och har redan börjat umgåts med några bruds, trevlig tjejer de där. som sagt alla kan man ju inte gilla i en klass och det behöver man inte heller.. schemat fick vi idag, gaash vilka långa dagar vi går! men jag pluggar och gör mitt så kommer man närmare STUDENTEN som alla längtar till?! hoppas jag i alla fall..
välkommsparty för oss ettor med alla tvåor och treor på torsdag, åka till lillsjön med klassen på fredag, typ lekar, tävlingar, lunch, fika osv.. skoojsigt!

nu kommer någon man hit, vet inte vad han heter? men ja kanske får en puss av han.. myspys.
fångarna på fortet är tydligen ikväll med, följa det tills det tar slut, såbraa.

annars blir min kväll lugn.. börjar 8.10 imorn och då menar jag då börjar det på riktigt!



behandla andra så som du själv vill bli behandlad..

HAGAGYMNASIET

Första skoldagen avklarad! Klassen är väl bra och ja hoppas vi kommer få 3 sjuka bra år tillsammans bf1b!
började elva idag, lite små skönt. fullfart framåt nu dom här tre åren, jobb, slit, glädje, tårar osv. VAD GÖR VI, NU KÖR VI!

kvällens program är ju lätt fångarna på fortet, såbraa!
börjar elva imorn med, sug på den ni.




I know that I can do everything even if you do not believe it
..

Helloredhead

Just nu flyter allting på, allting känns rätt det jag gör osv.. Ska faktiskt bli skönt att börja skolan igen och speciellt gymnasiet, vuxenvärlden, träffa nytt folk, plugga på nytt+, testa på svårare grejor osv. Allt ska bli kul och skönt och att få komma igång igen efter ett underbart sommarlov. Jag hoppas det blir 3 bra år med dom som jag får gå med!
Lite nervöst tills imorn men samtidigt är jag taggad och allting kommer gå bra.

har hunnit med att övningsköra, shoppat lite, träffat j+ ätit glass med hans familj.
(bild kommer på vad jag har köpt)

Nu ska mammsen färga håret och sen blir det lite käk+ lite fix tills imorn.


min bästa vän Gabriella Malki flyttar på tisdag till Örebro och bor där i 3 ½ år, kommer sakna dig så mycket! :(♥
självklart kommer jag och hälsar på!


godbyeljusljusbrunandhelloredhead!





dagens köp!
vad tycks? :)

ErikGrönwallochmammapåefterfesten

Nämen titt vad mammsen har ordnat åt mig.. :o
Så går det när man är på efterfest med artister, då står man bara där med någon och mammsen fick till det! haha.



Erik Grönwall och mamma.

rixfmfestivalen












Gabriella kom hem till mig vid fem tiden igår, vi fixade oss lite och sedan tog vi sju bussen ner till staden där det var rix fm. Eftersom min kära mamma jobbade igår i VIP tältet så kom jag och Gabriella in dit och där stog vi och kollade på alla artister och självklart hade vi dom bästa platserna, ha! måste säga att jag var lite avis på mamma igår som fick festa med artisterna på efterfesten.. haha, hoppas du hade det skojsigt mammut! resten av kvällen gick gabriella och jag runt lite och även åt pizza som Gabriella hade saknat :) . vi hamnade i en karusell också, det var kulkul.  Kom hem framåt halv ett och då var man skapligt trött. Tack för en trevlig kväll/natt!♥


idag på dagen har jag inga planer, blir nog att ta det lugnt och fixa lite.. Senare kommer antagligen någon främling hit, taco kväll blir det även hemma hos familjen karlsson ikväll!

Imorn blir det att träffa en gammal gammal klasskamrat till mig, tessan, det var inte igår vi sågs direkt och det ska bli jätte kul att få träffa dig! :)

BYE!

miss..

Jag blir så jävla trött på all skitsnack och snack som går i denna stad, vissa människor går mig på nerverna, blir så trött på skiten helt enkelt..
brukar aldrig skriva såhär men nu kände jag att jag bara var tvungen för att få ut mig allt. Varför ska inte jag kunna skriva av mig som alla andra för? Alla avundssjuka människor ta inte ut era problem på oss som har det bra och mår bra, det är så patetiskt och sånt höll man på med när man var 5 år.. Och en sak, dom som håller på och kommenterar anonymt kan ju verkligen växa upp+ sluta att vara så sjukt avundssjuka på oss andra! Varför inte bara stå för vem ni är? helt sinnes!

Ingen vet hur jag mår, ingen vet hur jag känner ( förutom mina närmsta vänner, ni vet vilka ni är) så allt skitsnack som går kan ju ni lägga ner nu tycker jag..
Känner att jag behövde skriva av mig lite .. Tårarna tar aldrig slut, det kommer bara nya!

Ville bara säga en sak till, till mina vänner och min familj: Jag är så glad över att jag har er och ni betyder galet mycket för mig och utan er skulle jag inte klara mig, ni är GULD värda, JAGÄLSKARER!♥





jag vet att vi klarar det här j, du finns i mitt hjärta..!♥

16 augusti 2010..


Kommer alltid att finnas för dig vad som än händer! ♥
Jag är glad över att vi har våran vänskap kvar, kommer ALDRIG glömma min första riktiga kärlek, den var underbar!


Som du och jag har sagt, ingen vet vad som händer, ja säger det, man kan hitta tillbaka till varandra..




dagens outfit






.....

har inte bloggat på över en vecka och jag kommer nog inte göra det på ett litet tag för just nu mår jag skit..
kommer slänga upp lite bilder sen serveringen sen i lördags.

Vi hörs när jag mår bättre!
HEJDÅ!





























WOOORKII

jobbat, varit och handlat med kära mor, åkt till sörping och strosat omkring där och även ätit glass i det underbara vädret,
varit på stan med maria och fikat, kom även hem med lite nytt, en svart tube topp från monki och en ansiktsmask från H&M. dock kommer det inga bilder på det jag har köpt.. Det är väl typ såhär min dag har sätt ut, vädret kan vi verkligen inte klaga på, hurunderbartsomhelst! hoppas det håller i sig nu.

har precis tagit mig en kall skön dusch och ikväll ska jag bara ha en slapparkväll för mig själv, lägga en ansiktsmask, noppra ögonbrynen, fixa till naglarna, hårinpackning osv. så skönt att bara få va och sköta om sig själv lite ibland också.
Nu ska jag äta mammsen godaste mat och sen blir det även att sätta på någon bra film.



take me back..

GAMMLA LINKÖPING - INGELSTA SHOPPING































Har spenderat hela dagen med mammsen, åkte till gammla Linköping gick runt där och strosa lite och även köpte med oss lite godis hem, så mysigt att gå där! Vidare åkte vi till Ingelsta Shopping och därifrån fick jag med mig lite grejor till skolan och en kajalpenna, pennvässare till kajalen och en ansiktsmask.
gaash vad jag längtar till skolan nu, att få börja om på nytt, komma in i rutinerna igen träffa nytt folk, om två veckor då kör vi!
Träffade maria nere på stan en sväng, vi fikade och pratade och pratade,duärguldvärd!♥
Sedan åkte vi hem och träffade dom andra kvinnorna.

Nu ligger jag i sängen och ska se på film, det är riktigt mysigt att se på film.
GODNATT!

GODNATT

Ikväll har jag varit på IFK med johnny och hans kusin Olle. vi hoppades självklart på vinst och så blev det!

finns nog inget skönare än sin egna säng, en stor lång skön säng, där kan man bo hela livet och det gör jag just nu för nu ska jag sätta på en film och sedan sussa kudden.
imorn blir det sol+bad hela dagen lång, hoppas på bra väder!










johnny


Olle


Publiksiffran för ikväll var 12013 och det var rekordet för i år. najsbajs
GODNATT!


SÖNDAG

I fredags blev det trädgårn+ munken för johnny och min del+ massa annat folk. munken var väl sådär inte så jätte roligt direkt. men annars blev det en lyckad kväll/natt.

lördags gick det knappt att komma upp men jag och johnny var typ tvugna för att vi skulle åka till kolmården, hih myspys!
en hel dag där och det var riktigt trevligt. älskar kolmården! Vi var lagom trötta när vi kom hem till mig så vi käkade lite grillat och chillade lite senare på kvällen så skjusade vi min mor och hennes kompis ner till grand och sen vidare hem till mig igen och myste framför tvn med en bra film+ snaks till det.

idag sov vi till halv tolv, åt frukost och gjorde i ordning oss lite sedan åkte vi ut och fixade lite grejor. sedan skjusade johnny hem mig så åkte jag och mammsen och övningskörde med mig, gudars så bra det går och så skojsigt! hih

vädret är ingen höjdare men ändå så ska jag ut och springa och sen senare ska jag sätta på någon bra film.
nu kommer lite bilder sen helgen.

ha en bra dag.




johnny innan trädgårn+ munken i fredags.


jag i fredags.



plutt i kolmården i lördags


:)










jag




















































dock dog min kamera så bilder på tigrarna fick jag inte .. Men det var en mysig dag på kolmården, jag älskar att bara gå där och strosa omkring! :) hihi.

man är inte alltid på topp

ligger just nu och lyssnar på musik, kollar på H&Ms hemsida och tänker på mitt liv..

snart ska jag slagga. HEJDÅ!









sjukt att man mår piss ibland och ibland mår man grymt bra..

hellre en äkta vän än flera och falska vänner

Det här är till din min bästa vän Gabriella Malki! ♥


Tack för att du finns, det finns så mycket mer att tacka för och det går verkligen inte att beskriva med ord om hur glad jag är att jag har dig som min vän. Tack för att du alltid finns där och lyssnar, Tack för att jag får gråta i din famn, Tack för att du alltid ställer upp för mig, Tack för att vi skrattar tillsammans, tack för att du är den du är.


jag är så galet glad över att jag har lärt känna dig. Även om inte allting har varit på topp hela tiden och att vi gled ifrån varandra ett tag så vet vi båda om att vi har varandra där och att vi löser alltid allting. Jag känner verkligen under åren som gått vilka som är äkta vänner, vilka vänner man behöver i livet, vilka som verkligen betyder och det gör du. Du är en sån äkta vän som jag vill ha livet ut, jag älskar dig Gabriella Malki!






kvällens outfit





tights från cubus
tunika från monki
jeansskjorta från ullared
väska från ullared
skor från ullared



du kommer alltid att finnas i mitt hjärta..



den andre augusti

I fredags fyllde syster 20 hela år och då blev det 20års fest för henne med hennes kompisar, vilken kväll/natt!
om jag mådde dåligt dan efter, huvudet bara snurrade och då ville jag försvinna.. Men det var värt, tack för en underbar kväll/natt med er people!

i lördags sov jag och johnny som aldrig förr. på kvällen kom släkten hem till oss och firade syster, då det blev god mat, dricka, drinkar, dundergod efterätt, ships, roliga leker , bra sällskap osv. blev också en lyckad kväll! (Y)

söndag (igår) så ringde klockan på 05.00, trött? JA det kan man säga.. men då var det bara att stiga upp för att käka lite frukost och göra i ordning sig för sen vid sex så hämtade jag, mamma och min syster mormor för att sedan åka vidare till Ullared. Tur hade vi att vi inte behövde stå i kön utan att det var bara att gå in och sätta igång med shoppandet.
Fanny och jag gick där i flera timmar och plockade på oss massa, dock så kom jag inte hem med underkläder för att de hade bara trosor i storlek large och det kan jag inte ha och sen bh:arna fanns det verkligen inte min storlek i, sinnes sjukt vad det var utplockat massa! :o Men det som jag kom hem med är jag grymt nöjd med och det kommer en bild på det.
Resan gick både bra dit och hem, kom hem runt halv sju tiden och då började jag direkt med att fixa mer och mer i mitt rum, hih älskart!

idag, måndag ska jag på dan vara hundvakt med malin och gå ut och gå i det underbara vädret ;). efter promenaden ska jag och malin se på film och svulla lite till det, myspys!
Senare i eftermiddag ska jag träffa fröken karlsson och vi fårse vad som händer då. man vet aldrig med oss :O ha!

nu ska jag visa er bilden på allt jag har köpt och sen ska jag sätta på mig mina mjuka sköna joggingbrallor+ massa kläder upptill och sen gå ut i spöregnet!


Fick med mig hem från ullared:

tre tavlor.
en svart klocka
en väska.
en lång ljus jeansskjorta
en jeansväst
en corallfärgad klänning med vålanger
en svart tajt klännging
ett kollegieblock
ett hårspray
ett par skor
och lite godis+nötter.

Det var inte sådär jätte mycket men det var ändå mycket saker för pengarna+ att det mesta var slut dock..
men jag blev nöjd med köpet!

vad tycks? :)

RSS 2.0