TORSDAG

var på gymmet ca två timmar igår kväll och vid tio tiden på kvällen kom min pingla och gjorde mig sällskap över natten, vi såg på i stjärten finns inga känslor med lite snaks, choklad, glass och lärre, aa det var sjukt gott!
klockan ringde vid nio imorse och då blev det att stoppa i sig lite frukost och packa träningskläderna för att sedan vid halv elva fick jag skjuts utav mois ner till staden och vidare till körskolan. Måste erkänna en sak, sjukt så grym jag är på att köra bil! :o ge mig körkortet nuuu!! Vid tolv drog jag till gymmet och spenderade två hela timmar och det var riktigt gött!

Nu sen jag kom hem har jag bara duschat, slappat och ätit.
Ikväll kör vi på en riktig filmkväll och sedan dejta kudden! Fredag imorn och det innebär eventuellt träning? köpa present till min favorit tills lördagens bravader och fixa med lite annat.

NU: kolla kläder på internet, musik och tvn!

Hälsningar Amanda Karlsson.

















ja jag vill ha sommar!

Kommer alltid att finnas här för dig Moa, love love love you!♥






NYTT




Denna snygging handlade jag med mig hem från Lkpg som jag och mor har hälsat på idag. Kom även hem med ett par gula fjäderörhängen, hårfärg och hårspray, (tyvärr ingen bild på det). Ledsen för att jag inte skriver så mycket på bloggen, gör så mycket annat om dagarna så typ "hinner" inte med bloggandet, men det ska bli ändrat!
Jag börjar bli frisk så idag tog jag chansen och åkte till gymmet, känner att träning är en del utav mitt liv. Håller på med körkortet som många vet och det finns bara ett ord, LÄNGTAR! Inte lite oskönt med lov nu också, ingen stress, ingen tvång till något, bara vara! (y)

Nu ligger jag nerbäddad i min enorma sköna säng och ska se lite på tv sedan sova. Upp rätt så tidigt imorn för att sedan möta upp Maria och Julia i resecentrum för att sedan åka vidare till krokek till Denice och Erica och umgås med dom under dagen,myspys! :)



puss&godnatt hejdå♥



Mycket intressant

Vet inte riktigt vad jag har att skriva just nu, men plugget rullar på, körkortet rullar på, vädret rullar på, vårkänslorna fortsätter att rulla på och allting är bra just nu.
Inte långt kvar till lovet och det ser jag verkligen fram emot.

Kör på lite studiedag imorn och då åker jag och min grymma kompis till gymmet och tränar så svettet rinner ända ner till golvet! Efter träningen får jag nog sällskap med mig hem också, myspys! :)

Denna eftermiddag bjuds på träning, plugg och ännu mera plugg.
Ikväll övernattar jag hos en kompis, vi ska se på paranormal activity 2 och jag kommer antagligen inte hinna till toaletten för att jag kommer bli så rädd som jag är för alla skräckfilmer som finns. (som vanligt alltså med andra ord)









min grymma kompis hon är grym hon!







































































































































Lördagen den femte februari tvåtusenelva

Har inte bloggat på hur länge som helst! Har faktiskt inte haft tid, har haft så sjuukt mycket annat att tänka på som, skolan, träning, söka jobb, körkortet osv! Det har hänt ganska mycket under tiden som jag inte har bloggat. Livet rullar på, förutom att jag är förkyld som en häst just nu och hängig i hela kroppen :/.

Idag har jag och mammsen varit och övningskört. Körningen går så jäkla bra nu och det är inte sådär jätte långt kvar tills jag sitter där bakom själv! Längtar? JAAA! hihi
Ikväll kommer en fin vän till mig och vi kör på en rejäl slappar kväll med pizza, chips&dipp, lärre och massvis med filmisar! mer mys kan det inte bli! :) Imorn blir det att åka hem till min kära mormor och äta mat och sedan åker jag och mamma och övningskör ännu ännu mera!

kortochintressant! Puss&kramhejdå♥










you are my rockstar♥

RSS 2.0