We want the same








De här skorna ska jag handla med mig hem från staden nästa gång jag går, vilken färg vet jag inte riktigt än, humm.. Kanske bägge två? Grymt snygga är dom i alla fall! :)
Har fortfarande mycket att göra i skolan + att jag håller på med körkortet som är klart om en ända månad, hur underbart som helst! Vädret är på topp och steek på balkongen har det blivit i några dar nu.

Ska fortsätta att dyka ner i skolböckerna och plugga på mitt älskade naturkunskapsprov som är nu på torsdag, sedan blir det träning och resten utav kvällen blir det att se på en bra film och ligga och skratta åt den för sig själv!




Glasstime in tha folkparken sommarne 2010




Ge aldrig upp!

4 maj 2011



Denna snygga klänning fick jag med mig hem från H&M idag, grrrr! Har varit ledig idag och haft en dubbellektion på körskolan och på eftermiddagen har jag lekt med mina tjejer!♥ Fick reda på utav min körskollärare att vi ska boka in en tid till halkan nästa gång ja ska ha en körlektion, iiiih nu är det nära nära nära!! :)) Hällde även i en blond slinga i mitt hår idag när mois och de andra tjejerna fixade i mois hår, så nu snart ska jag färga håret igen till min vanliga röda färg och sen hälla i blonda slingor lite runt om, naaajs! Skolan går bra bra men ganska mycket prov+ inlämningar osv.. Slutar tolv imorn, lite oskönt. Snart helg IGEN och då blir det lite kröök.

Nu ska jag plugga engelska om jag har orken till det, sedan umgängar jag tvn lite och sen sova för att orka upp imorn!



Kärleken är människans drog

RSS 2.0