trött som en babijanrumpa

Nu har det tagit ett litet tag igen sen jag bloggade, men har som sagt varit iväg i grekland, solat badat här hemma, partajat lite osv osv, och sen har jag börjat jobbat också. Jobbar ganska mycket, både i veckan+ helger, ledig 1-2 gånger i veckan och så är det ganska onda tider, men jag biter ihop!

Är helt slut nu när jag kommer hem från jobbet men jag håller igång med träningen och ja stenpluggar teorin, det sista nu, snart är det klart! :)) Hinner inte så mycket mer än att jobba om dagarna eftersom mina tider är som dom är..

Nu ska jag bara lägga mig i sängen och inte gör nånting, så himla skönt!
Upp och jobba imorgon, 10.30-15.00!






23 timmar kvar..

Ja om ca 23 timmar så åker jag och mor upp till Arlanda och sedan går planet klockan 07.00 på söndag morgon till GREKLAND! Sjukligt skönt att få komma bort en vecka! :) Resfebern börjar sätta igång nu känner jag, riktigt grym känsla är det!

Har varit iväg hela förmiddagen/dagen och handlat, övningskört och fixat massor, och än har vi inte gjort hälften! Vi ska börja packa vart efter för ikväll blir det att gå och lägga sig runt 8-9 för att sedan ringer klockan 01.00 inatt!

Nu ska jag fortsätta ta fram kläder, styra i rummet och till sist städa rummet!
Ikväll ska vi äta god mat, se på film och bara ta det lugnt! Vad jag tror så kommer nog inget mer upplägg på bloggen så vi hörs när jag komemr hem den 17:e, Ha det lika underbart som vi ska ha det! :D

pussochkramhejdå!





grekland, rhodos stad




Bättre mamma får man leta efter!♥

Munken in the park och The Bishops Arms 8/6-11










Lite munkenhäng och lite the bishops arms häng igår kväll med bra musik, bra sällskap och en god kall cider på det!


Munken in the park

Idag blir det hårdpluggning på teori och en löprunda. Eventuellt blir det Munken ikväll, beroende på hur vädret blir. Det kan vara trevligt att gå dit och lyssna på musik och ha det mysigt med vänner. 
Ingen utgång för min del ikväll eftersom jag och mor ska fixa massor imorn på dagen och även packa, åker till arlanda imorn natt och så går planet kl 7 till grekland på söndag morgon, underbart att komma härifrån!

Nu ska jag fortsätta att göra lite nytta sedan ska jag börja lite smått och förbereda inför resan!






En rejäl paus

Har haft en rejäl paus från bloggandet kan man säga.. Och under tiden så har det hänt ganska mycket. Har gått på sommarlov, varit på student, steekt i solen, umgåts med vänner, fyllt 18, röjt på krogen, haft lite grillkvällar, har mitt körkort snart, endast uppkörning+ teoriprovet kvar, gladare än gladast!! har shoppat i mängder och ännu är inte sommarlovet över. börjar jobba om några veckor, spännande! Åker till Grekland tidigt på söndag morgon, naaajs! Och så har det hänt massor mer än så!

Har spenderat dagen med systrarna Sundin med lite shopping på staden (kommer bilder) och till sist hamnade vi ute på landet vid en brygga, trevlans! Tränar gör ja också för er som vill veta, varje dag håller ja i och det är livet det!

Min vecka bjuds på träning, plugga teori, träffa vänner och packa inför greeeeklaaand!
Imorn bjuds dagen på träning, teoriplugg och kvällen avslutas med utgång med bra sällskap! :)
Nu ska jag avsluta kvällen med lite bilder+ en bra film.

godnatt&hejdå!





















En transperant tröja från bikbok för 100 kr  (kan användas som strandklänning)
härlig färgad byxdress från h&m för 99 kr
En blå kavaj från h&m för 150 kr
En svart transperant "klänning" från h&m för 99 kr
En svart t-shirt från h&m för 99 kr
och tre trosor för 149 från gina. (svarta trosan kanske inte syns så bra)

vad tycks? :)



RSS 2.0