26 april 2011

Halloj!

Tyvärr så har jag vart så sjukt dålig på att blogga men det är för jag har haft praktik, lov, varit på kryssning, firat påsk och varit ute i det sommriga vädret som inte kan bli bättre! Hur underbart som helst. Då har jag inte haft tid till bloggandet direkt. Back till skolan nu och idag var det första dagen på 8 veckor för min klass och det känns kan man säga, tog lite tid innan man vaknade till idag! Har jätte mycket prov, läxor, inlämningar osv nu innan det är dags för sommarlov om ca sex veckor, bara att bita ihop och köra! Får se fram emot allting bra som händer den här sommaren, min 18års dag, körkortet som blir klart om 2 månader, resan till grekland och massor mer :).
Har fått massor med fint i påskpresent, blandannat min skinnjacka som jag har velat haft över ett halv år nu, hihi super nöjd! :) Ett stort TACK för allting alla som jag har fått!♥

Mycket plugg denna vecka+ att jag blev sjuk eller välldigt illamående från klockan 07.15 igår morse på hytten och det har fortfarande inte gått över, huum skumt de där! Lite körlektioner den här veckan på körskolan och ännu mera körning hemma+ plugga ännu mera teori! Valborg i helgen och i år har jag bestämt vad jag ska göra och dan efter är det första maj tåget och då får ni vinka till mig när jag kommer där på motorcykeln! ;) hihi.
Nu ska jag sätta mig ner och studera som en uggla sedan tar jag lite break med annat och sedan fortsättning med pluggandet!

/ en tjej med blandade känslor




nu är den min min min!

15 april



De här sakerna fick jag av några barn och även min personal på min avdelning. Vill säga tack för ALLTING och tack för att jag har fått varit hos er. Vart har sju veckor tagit vägen? Sinnes så fort tiden går..
Hunnit fått ut lite tårar och det får man lätt ut när man är som en stor familj! Tänker på er och hoppas ni får det kanon bra och jag hoppas verkligen att jag kommer tillbaka! Komma och hälsa på ska jag göra 1000000000 gånger, det kan ni ge er på! :)

Har precis fått i mig lite käk och just nu funderar jag på och ut och springa ett varv, fårse lite..
Resten utav kvällen ska jag fixa lite och ätta massor utav onyttigt. Kör alltså en onyttig/nyttig kväll ikväll!

/ en Amanda med blandade känslor

KÄRLEK


Godkväll mina damer och herrar!

nu bor den äntligen i min garderob och jag är galet kär i den för att den är så snygg! Nästa månad blir det att inhandla sig den snygga skinnjackan från cubus, grr!
Ännu ännu flera körlektioner inbokade och besked om att jag kom in på mitt individuella val, gym och friskvård, bra jobbat amanda!

Fredag min älskade fredag är det imorn! Först tar jag min snygga cykel till praktiken sedan vidare till sjukgymnasten och efter det ska jag leka med min bästa vän♥.
Nu dyker jag ner i min fantastiska säng och ser på någon bra film!

adjöken

3 april








Dom här kläderna kommer jag antinge klicka hem eller åka ner till staden och köpa med mig hem, grymt snygga!
Dock har jag lite svårt att bestämma mig om jag ska ta den första vita kavajen från H&M eller den vita kavajen sista bilden som är från Monki, vad tycker ni?

Har varit och övningskört nu på dagen med mor, backat lite runt hörn osv. riktigt cooolt!
Nu tänkte jag mest ta det lugnt och plugga lite teori. Ikväll vid halv åtta ska jag få åka moppe, det var inte igår de! haha. Upp tidigt imorn för skolan+ imorn är det sista teorilektionen på körskolan, sen är jag ääääntligen klar med den! :)

HÖRS!


2 april



Nu på dagen blir det mest att bara ta det lugnt men också fixa inför eftermiddagen. För då klockan 15.00 åker jag, syster och mamma och kollar på Dygnkåt och hur helig som helst med Mia Skäringer. Efter det åker vi och äter på något trevligt ställe! :) Ikväll blev jag sugen på att dissa min säng och övernatta i en annans säng, uupps.

KÄÄÄR



Funderar strakt på att klicka hem denna snygga dress, riktigt snyggt till sommaren!

ge mig sommar nu nu nu..

RSS 2.0