FULLT UPP

Återigen måndag och denna vecka består enbart åt plugg, plugg, träning och återigen plugg, har så galet mycket att göra nu i skolan så jag blir tokig! Bara att bita ihop och köra gärnet. Tog en paus från plugget förut och fick fin besök utav min favorit tjej♥.
Nu ska jag fortsätta att studera, sedan blir det att sova ruset av sig!
GODNATT!

BAKISDAG, TEORIPLUGG OCH SKÖN MUSIK

Skapligt bakis idag men fasen så kul jag hade det igår! Har legat i min sköna säng och studerat ett bra tag nu.Resten utav dagen ska jag bara ligga och dega och tycka synd om mig själv, sånt man behöver göra också ibland. Ny vecka, nya möjligheter imorgon!
Nu snart får jag besök utav min granne malin, vi ska se på film och prata massa skit!♥
Snart behöver jag inte de här böckerna mer! :)

DYKER NER I TEORIBOKEN

Nu har man blivit frisk men förkylningen sitter kvar helt och hållet och med träningen vet jag inte riktigt när jag ska sätta igång med den igen, hoppas så snart som möjligt! Ytterligare en helg gjord och min helg har varit lugn och skön den! Min vecka består av endast plugg, plugg, plugg och återigen pluggg, underbart!
Nu ska jag dyka ner i teoriboken ett bra tag sedan avslutar jag kvällen med något bra på tvn!
Skola imorgon, det bjuds på lite Don't Drink and drive!

JAG SAKNAR DIG

Var hemma från skolan idag med, men idag känner jag mig något piggare och febern är borta men förkylningen den sitter i den! Dagen har bestått utav, plugg, vila, teoriplugg, vila och film.
Helgen blir en lugn, skön och trevlig helg! :)
Nu ska jag ta mig en dusch sedan blir det att äta lite gott med familjen och till sist göra i ordning sig lite för senare ikväll blir det att åka och se på bio med syster. Hörs mer imorgon mina fina!
Har hört att den här filmen ska vara jätte bra, hoppas det! :)

SJUKLING

Har inte bloggat på sjukt länge, skolan har satt igång nu igen, jag tränar mycket och jag pluggar på teori massor, därför jag har tagit som ett uppehåll från bloggen. Men nu ska det bli skärpning och mer outfiter och bilder ska komma upp!

Just nu ligger jag hemma och är sjuk, förkyld, fryser och har feber, bläää! Körde min sista körlektion, iiih snart är körkortet mitt!! :) Ser mörkt ut för min del att gå till skolan imorgon, känner mig inte alls bra!
Nu ska jag dyka ner i badkaret och sedan bosätter jag mig i soffan och pluggar teori+ ser på film med mor min!
Imorgon ska jag bara vara hemma och kurera mig hela dagen lång!

Hörs mer imorgon!





När som är det mitt, mitt, mitt, mitt!



"hellre bli sårad av sanningen, än att bli lycklig av lögner..."

RSS 2.0