14 december

Det går riktigt bra nu, tar in lite fler MVGn i skolan, har gjort klart nationella matte A idag, är helt klar med matte A för gott! alla inlämningsuppgifter är jag klar med, har endast tre prov kvar att göra på denna termin innan det är dags att ta lov om en vecka, hursköntsomhelst! Tatuerat mig har jag också hunnit med (bild kommer när jag får tid) Ja så det är väl såhär det ser ut just nu lite smått för mig i livet, i skolan, med träningen osv.
Helgen min blir ytterligare en helg då jag bara ska va och inte göra någonting, en sån helg man bara ligger och ser på oc och äter god mat+ massa onyttigt, det finns inget bättre!
Nu ska jag fortsätta att plugga lite sedan blir det att kolla på OC, OC, OCCCC!♥
Två gamla bilder.
Det är bättre med ett ärligt nej, än ett falskt ja...

3 december

Godmorgon solstrålar!
Ytterligare en helg gjord och den här helgen har jag bara varit och inte gjort något speciellt med bra sällskap, lite gottiligott och bra film på det, riktigt skön helg!
Andra advent och det återstår bara två veckor kvar till jullovet, men innan dess så har jag så sjukt mycket i skolan så ja vill bara dö känns det som just nu men jag biter ihop som jag alltid gör och kör nu till jullovet, ja jag hörde rätt, endast två veckor kvar amanda kämpa kämpa!
Hjärnskakningen sitter fortfarande i och läkaren sa till mig att jag inte får träna på tre veckor, ingen träning= inget liv för min del! Det jag får göra är att gå ut och gå lång promenader och träna lite mage osv. Känner att jag har tappat träningen lite sen jag fick hjärnskakningen, men jag ska säga er att jag har ALDRIG mått och haft så ont, smärtan i huvudet+ nacken dyker bara upp när som och då känns det som att man bara vill försvinna, sjuk smärta!!
Min söndag ser ut så som att studera och ut och gå en lång promenad nu på förmiddagen, sedan lite senare blir det att ut och köra och åka iväg en svänga med mor och kvällen blir att ha lite söndagsmys med lite pizza och en bra film på det!
Måndag imorgon igen, nya möjligheter och nya tag! En ny tatuering ska göras, iiih! :)
Dig jag älskar, dig jag saknar...

RSS 2.0